Mooi dat ze hun weg vinden

Mooi dat ze hun weg vinden

Het is geen obstakel blijkbaar als klanten van Interkoi Arendonk toch even door moeten rijden naar Ameide om hun aankopen te realiseren.

Yannick was volgens mij al lang op zoek naar enkele voorbeeldige koi. Hij woont niet zover van Arendonk, maar als er kwaliteit te bezichtigen valt in Ameide wat let je dan om even op en neer te rijden.

Gisteren was het zover, en blijkbaar moest er een keuze gemaakt worden tussen enkele koi. Ik was er zelf niet bij, dus ik kan er weinig over vertellen, maar de keuze viel uiteindelijk op de machtig mooie kohaku van Momotaro, die ik by the way zelf nog uitgekozen had vorig jaar op de veiling van Momotaro.

kohaku van momotaroDe kohaku van Momotaro zijn super mooi, en er zwemmen er nog een groot aantal daar, dus wat let je om een kijkje te gaan nemen. In dit geval werd de kohaku gefilmd samen met een showa

Het lijkt me showa 2311013 van Odakan te zijn. Ze is wel degelijk verder ontwikkelt dat kan je zien. Het sumi is volop in ontwikkeling en samen met de kohaku is het een prachtige bowl koi. In ieder geval dikke proficiat met deze pracht kohaku. Laat ons hopen dat we haar in de toekomst nog eens terug gaan zien.

Het is ondertussen een dagelijkse gewoonte dat ik mijn volgende koi even post. Ik heb gisteren trouwens mijn overzicht gemaakt en alle koi samengevoegd die ik nog heb rondzwemmen.

Het zijn er niet zoveel meer, precies 75 stuks, en die zijn nu verdeeld over de 3 voorste vijvers. Wel de moeite om eens te komen kijken zou ik zeggen.

De koi die ik vandaag laat zien zijn de volgende: Als eerste de aparte doitsu shiro utsuri met het speciale patroon. Het is een specialleke die ik toch wel graag zie rondzwemmen.

 

Doitsu shiro utsuri van Sakazume - 64 cm
Prijs: 2250 euro

Een showa van Sakai FF - 33 cm
Prijs: 895 euro

Een ginrin showa van Isa - 54 cm
Prijs: 1500 euro

Je kan ze alle 3 vandaag bewonderen in Arendonk. Ik ben aanwezig vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur. Iedereen welkom, de koffie staat klaar.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml