Wie komt er een Euregio Showkandidaat kiezen

Wie komt er een Euregio Showkandidaat kiezen

Het was een noeste arbeid deze week, maar arbeid loont. Alle koi zijn overgebracht naar de overblijvende 3 vijvers. De koi werden ingedeeld in de grotere koi voor vijver 1, de geselecteerde koi die zeker kandidaat mogen zijn op de Euregio Koshow in vijver 2, en dan nog de overblijvers van de reeks in vijver 3.

Wil jij ook meedoen met de Euregio Koishow ? Kom dan even kijken, selecteer je koi en ik zal je gratis inschrijven op de show onder jou naam. Ik denk dat ik ongeveer 20 koi heb geselecteerd die zeker een kans maken om een eerste prijs te winnen in hun reeks.

Ik heb natuurlijk geen grote jumbo meer, de meesten zitten nu in Ameide. Maar ik heb nog een heel stel hele goede koi tot zeg maar 50 cm die zeker kans maken om een mooie prijs in de wacht te slepen. Je kan een aankoop natuurlijk ook bestempelen als een steun aan Interkoi, maar dat zal wel vrij veel gevraagd zijn veronderstel ik. Ik heb echter een mooi voorstel.

WAT IS DE DEAL

Indien je een koi koopt om mee te doen aan de show onder jou naam, dan is dat zoals reeds hierboven vermeld gratis. De show is in Oldenzaal en heeft altijd bijzonder veel succes en er komen ook aanzienlijk stevige concurrenten. 

Indien je koi een eerste prijs behaald: 
Dan ontvang je een waardebon  van 40% van de aankoopwaarde voor een volgende aankoop. Dit is geldig tot eind 2024. Je aankoop bedraagt 1000 euro, dan krijg je een waardebon van 400 euro

Indien je koi een tweede prijs behaald: 
Dan ontvang je een waardebon  van 20% van de aankoopwaarde voor een volgende aankoop. Dit is geldig tot eind 2024.Je aankoop bedraagt 1000 euro, dan krijg je een waardebon van 200 euro

Indien je koi een geen prijs behaald: 
Dan mag je je gelukkig prijzen dat je toch je steun betuigd hebt door Interkoi Arendonk voor het laatste jaar te ondersteunen. Je aankoop bedraagt 1000 euro, dan krijg je mijn volledige sympathie en ben ik je eeuwig dankbaar.

Om je een idee te geven hoe de vijvers ingedeeld zijn, kan je deze 3 vijvers even op video bekijken, maar nog veel beter is het om even ter plaatse te komen kijken. Altijd beter dan de koi op video of foto te zien.

Vijver 1     -     vijver 2     -     vijver 3

Daarnaast kan je nog een kijkje nemen naar het aanbod dat ik je onlangs gedaan heb, namelijk het eventueel kiezen uit 28 jumbo tosai van Takigawa voor de aanbiedingsprijs van 395 euro, zolang deze nog in Arendonk verblijven. De bekko zijn niet in dit aanbod inbegrepen.

En als laatste wil ik je toch nog de volgende 3 koi aanbieden waarvan ik eerder deze week updates van heb gemaakt. 

Kohaku van Matsue - 2111008 - 64 cm (zeker geschikt voor de show)
Prijs: 2000 euro

Interessante sanke van Momotaro - 2111009 - 65 cm
Prijs: 2000 euro

Showa van Sakai FF - 2205005 - 40 cm
Prijs 1250 euro

Ik heb ook nog een groot aantal schaduwdoeken in verschillende maten ter beschikking. Misschien dat ik er iemand een plezier mee kan doen. Ik ga ze niet opmeten want dat is teveel werk, maar indien je interesse hebt kan je altijd komen kijken. Prijs: 50 euro/doek.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml