Een duimpje voor updates

Een duimpje voor updates

Het is altijd mooi om te zien en plezierig om te horen als mensen tevreden zijn over hun aankoop. Gisteren ging de kohaku van Momotaro naar zijn nieuwe thuis en Yannick was duidelijk in zijn nopjes met de aankoop.

kohaku van momotaroAls je dan nog een kort filmpje aankrijgt van zijn aankoop en een paar foto's met de mededeling datde kohaku hem veel plezier doet, dan ben je als dealer zeker tevreden. Het is dan ook een pracht van een kohaku.

Tegelijkertijd kreeg ik nog een foto aan van een doitsu sanke die hij aankocht bij Interkoi Arendonk, en die het ook naar zijn zin heeft. Wat hem vooral opviel is het shiroji van de kohaku dat "bijzonder wit is." T ja, dat betaal je nu éénmaal voor kwaliteit. De huidkwaliteit doet een aardige duit in het zakje om aan te kopen.

Ondertussen haat het gewone leven zijn gangetje. Roy kwam helemaal uuit Ommen om zijn sanke  van Momotaro op te halen. Een mooie voor in de opgroei faciliteit waren zijn woorden, en er is weinig op aan te merken sowieso.

Een showa die al vele harten heeft gestolen moest nog eens voor de zoveeste keer in de bowl. Het is nu éénmaal een blikvanger. Ik wou hem meenemen naar de Euregio koishow, maar hij is slechts 33 cm en dat is niet de goede maat om in de show in te zetten.

Voor Jari moest ik een aantal tancho kohaku even in de bowl zetten, en toevallig zat er ook nog een showa in het schepnet bij, dus die zetten we ook maar in de bowl. De ene tancho kohaku is bijna de perfectie, de andere zijn bolleke staat iets of wat scheef ocharme....dat zal zijn ondergang betekenen.

De showa daarentegen intrigeerde me wel. Het zijn koi die nog niet op de website zijn verschenen. Maandag  komt Polleke met zijn camera om alle tosai van Takigawa op foto en film te zetten, maar dan zullen ze nog niet verschijnen.

Dat zal pas gebeuren als de nieuwe locatie van Interkoi klaar zal zijn. Ze zijn vooral bezig aan de vernieuwingen van de looppaden zoals je in dit filmpje kan zien. Het is een heel werkje, maar als alles klaar is zal het een toplocatie worden om van te genieten, een opvolger van Interkoi Arendonk waardig.

Frank en zijn vriend kwamen voor de eerste keer een bezoekje brengen aan Arendonk. Ze wisten niet dat ik dit jaar ging stoppen, dus blijkbaar maak ik nog niet voldoende publiciteit.

Ze lieten zich echter toch verleiden om een kohaku mee naar huis te nemen. In dit geval de 5-staps kohaku aan de linkerzijde in het begin van het filmpje.Ik heb er geen afzonderlijk filmpje van gemaakt. 

Tenslotte moet ik nog even melden dat ik volgende week zaterdag NIET open zal zijn. Dan is het de kennismakingsdag in Ameide. De weersvoorspellingen zien er goed uit: "Van donderdag tot zaterdag zorgt een hogedrukgebied nabij de Britse Eilanden en de Noordzee bij ons voor rustig en overwegend droog weer. 's Ochtends is er telkens kans op mist of laaghangende bewolking. Overdag wordt het gedeeltelijke bewolkt met stapelwolken.

De kans op een bui is klein. De meeste zon verwachten we aan zee. Donderdag wordt het zo'n 18 graden maar daarna klimmen de maxima richting 21 graden in het centrum van het land. Aan de kust zorgt een wind van over zee altijd voor lagere maxima." Dus de vooruitzichten zijn ons gunstig gezind. Ik kijk er al naar uit.

Tenslotte nog wat updates van de laatste koi.

Ginrin Showa van Isa - 54 cm
Prijs: overeen te komen.

Een Europese tategoi - 45 cm
Prijs: overeen te komen.

Een machtig mooie golden corn - 60 cm
Prijs: overeen te komen.

Dit is volgens André een mogelijke babychampion voor de Euregio koishow ? Interesse ? Neem contact op met Interkoi Ameide. We zullen zien of hij gelijk heeft. Ik zal eens rondneuzen of ik geen mogelijke tegenkandidaat heb rondzwemmen....

 

Meer afbeeldingen

Een duimpje voor updates: afbeelding 1
Een duimpje voor updates: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Roy

Bedankt voor de gezelligheid


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml